Váradi Tibor

Váradi Tibor
vallásbölcsész, természetgyógyász

Váradi Tibor, aki:

  • vallásbölcsész, filozófus,
  • természetgyógyász,
  • 25+ éve tart előadásokat öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, filozófia és vallásbölcsészet témakörben,
  • eddig 15 könyvet írt, számos kiadványban publikált,
  • elnyerte az év természetgyógyásza díjat,
  • több olyan szervezetet indított útjára, amely az emberek testi-lelki egészségét segítik.

Váradi Tibor vallásbölcsész és természetgyógyász több, mint két évtizede tart metafizikai témájú előadásokat, a téma egyik fő hazai kutatója és szakértője. Munkája révén ez a sokaknak nehezen megragadható terület érthető és minden érdeklődő által átgondolható formát öltött, így bárki számára beépíthetővé válhat a mindennapi életben is.

Új hozzáállásra hívja fel a figyelmet azzal, hogy az embert mint test-lélek-szellem hármasságát vizsgálja. Szükségesnek tartja ezen ismeretek terjesztését, közérthető módon megvalósítható módszereket kínálva egy harmonikusabb, teljesebb élethez.

1995 óta több mint 1000 előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó heti rendszerességű előadások mellett minden évben tart tanfolyamokat és táborokat is.

A szellemtudomány alap- és haladó tanfolyamok és a csakratanfolyam Váradi Tibor évtizedes kutatómunkájának gerincét foglalják össze. A témában több könyvet és tucatnyi cikket publikált, ezen felül pedig több száz előadást tartott. A személyesen tartott előadások, az ott felmerülő hallgatói kérdések lehetővé tették, hogy olyan tanfolyami anyagot dolgozzon ki, ami minden nyitott, válaszokat kereső ember számára biztos alapokat adhat a szellemi témákban való eligazodásban és a spirituális fejlődésben.

A 2009-ben az Év Természetgyógyásza díjjal is kitüntetett Váradi Tibor részletes életrajzát és tevékenységének bővebb ismertetését a Napfényes Alapítvány honlapján találja meg, ami előadásait szervezi és írásait is gondozza.

Tanfolyamai:
Az ember és a létezés titkai – bevezetés a szellemtudományba
Szellemtudományi haladó tanfolyam
A csakrák felépítése és működése a szellemtudomány fényében
7 lépés a boldog és tudatos élethez – A valódi változás kulcsai

Kapcsolódó cikkek:
A csakrákról általában