IGEN

Ha szereteted önmagadat, akkor az élet is szereteni fog téged. Ha szereted önmagadat, akkor harmóniában vagy életed folyamataival. Ha szereted önmagadat, akkor éber vagy és meglátod a feléd érkező lehetőségeket. Ilyen egyszerű, vagy mégsem?!

Mély alvásban vagyunk miközben szebb életről álmodunk. Évekig olyan hiedelmeket tápláltunk, melyek megakadályozzák, hogy életünk főhősévé váljunk. Elhittük őket, mert gyermekkorban ezeket hallottuk, a környezetünk közvetítette felénk, és mi jó szolga módjára mindet be is teljesítettük őket:

„Ezt te nem tudod megcsinálni!”

„Mindig csak a baj van veled!”

„Szégyelld magad!”

„Neked úgysem fog sikerülni!”

Azzal, hogy gyermekkorban ezeket hogyan és miért gyűjtöttük be, most nem szeretnék foglalkozni, hiszen számos könyv írt már erről. Mi most másra helyezzük a hangsúlyt. Mégpedig arra, hogy felnőttként nincs már szükségünk erre a mély álom-tudatra, nem kell, hogy ezeknek a romboló hiedelmeknek a rabságában éljünk. 

Sokszor a belső párbeszédek olyan természetesen hangoznak, hogy már meg sem kérdőjelezzük őket: „Oh, de béna vagyok!”, „Már megint elrontottam!”, „Miért vagyok mindig ilyen peches?”. Ezek a gondolatok folyamatosan tompítanak és altatnak minket.

Létezik, viszont 6 erény, amelyet ha kialakítunk, segítenek abban, hogy végre felszabaduljunk a negatív hiedelmek rabságából, merjük vállalni saját magunkat és merjünk élni valódi, egyedi értékeinkkel.

  • 1.Erény: Figyeld meg ezeket a belső negatív üzeneteket és írd le őket. Légy éber és leplezd le a jól berögzött hiedelmeket.

  • 2. Erény: Próbáld tudatosítani, hogy milyen érzések társulnak ezekhez a negatív hitrendszerekhez. Nézz szembe velük, hiszen ezek sajnos akkor is jelen vannak, ha nem vagy tudatos rájuk. (félelem, szorongás, csalódottság, fájdalom, stb.)

  • 3. Erény: fedezd fel, hogy az érzés mögött milyen valódi szükséglet bújik meg. (elfogadás, elismerés, tisztelet, szeretetet, stb.)

  • 4. Erény: Így, hogy már kapcsolódtál valódi érzéseidhez és szükségleteidhez, mi az a konkrét új döntés, amit a negatív hidelem ellenében hozol meg. Mivel „helyettesíted” azt? (Pl. „Már megint elrontottam!” helyett „Megpróbálom újra és sikerülni fog!”)

  • 5. Keress lehetőséget, ahol kipróbálhatod magad és az új döntésedet gyakorlatba tudod átültetni.

  • 6. Amikor sikerült a tett, akkor vedd észre, tudatosítsd azt, ismerd el magad! Ünnepeld meg a sikeredet! Tudd, hogy ez nem egyszeri és megismételhetetlen eset, hiszen akinek egyszer sikerült, annak máskor is fog!

Ez egy rendkívül egyszerű módja annak, hogyan tudod felszámolni elavult, ósdi gondolati mintáidat, melyek már nem szolgálják az életedet. Innentől kezdve, alkalmazni tudod ezt számos más területen is, így lassan-lassan eljutsz oda, hogy tényleg kezedbe veheted saját életedet.

Önmagunk szeretete és elfogadása egy forradalmi tett, mely neked, nekem, nekünk is sikerülhet!

 

Hajrá!

Tudj meg többet az elengedésről és az elfogadásról, gyere el az alábbi workshopra:

7 lépés a boldog és tudatos élethez
2018-10-01T12:05:25+00:00
Önismereti tanfolyamok

Lelkiség, önismeret

A párkapcsolati enneagram tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

FESTŐI KÖRNYZETBEN, A PILISBEN!
Szeretettel várjuk az egészséges életmód iránt érdeklődőket és a testi-lelki megújulásra vágyókat egy szakemberek által vezetett ötnapos böjttáborba! A tábor során a közös böjtölés mellett testmozgás, művészeti foglalkozások és az egészséges életmóddal kapcsolatos előadások teszik tartalmassá a programot.

Az Enneagram haladó tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

Az Enneagram általi felismerések révén jobban megértheted magad, felszabadulhatsz és lehetőséget kapsz, hogy teljesebb életet élj!

A tanfolyamot 2 változatban – hétvégi és hétköznap esti – is rendszeresen meghirdetjük.
A Sajátmese a lélek számára olyan éltető erők forrása, mint a test számára a finom és egészséges táplálék. A lélek ugyanúgy éhezi a mesét, mint a test az ételt.

Az egyes csakrákhoz tartozó erőink aktiválására, és az egyéni elakadások kezelésére a meseterápia segítségével.

Az Enneagram haladó tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

Önismereti tanfolyamok

Művészet, kreativitás

Kétnapos festőtanfolyam, mely segít neked abban, hogy a kezdő lépéseket megtedd az akrilfestés birodalmában.

Szakadj el a másolástól és fedezd fel egyéni festészeti stílusod!

4 napos, 2 teljes hétvégés akvarellfestő tanfolyam kezdők számára.
1. rész: az alapok
2. rész: a technikák

Minden festő elkezdte valahol. Ha olajjal szeretnél festeni, kezdd itt!

Hogyan rendezhetjük életünket, életterületeinket hagyományos művészi eszközökkel? Energetikai rendszerünk tisztítása, gyógyítása kreatív technikákkal, színekkel és érdekes gyakorlatokkal.

Ennek az eszköznek széles a hegye, így a húzott vonalvastagság variálható. A vonal irányával és a hegy tartási szögével szabályozható, hogy milyen vastag vonal kerül a papírra.

A hegyes toll vonalvastagsága attól függ, mekkora erővel nyomjuk rá a papírra. A hajszálvékony vonaltól a több milliméteresig terjed a szélessége. Kiválóan alkalmas folyóíráshoz és díszített betűkhöz.

Mi a titka a katedrálisok gyönyörű ablakainak? Hogyan készíts te is lélegzetelállító mintákat? Ez a különleges, Szakrális Geometria workshopunk betekintést nyújt a mandalák lenyűgöző világába.

Lenyűgöznek a piramisok? • Érdekelnek az ősi szimbólumok összefüggései? • Szívesen elmélyülnél érdekes szerkesztésekben? • Különleges testeket építenél? • Milyen titkokat rejt egy egyszerű forma? • Hogyan fedezhető fel a geometria titkos nyelvezete? • Mi a jelentősége egy alakzatnak?
Szimbólumokról és jelentésükről különleges megközelítésben…

A szépírás csúcsa az ecsettel írás. Nagy kézügyességet és kontrollt igényel, cserébe a legyszebb és leginkább élettel teli betűformákat adja.


Önismereti tanfolyamok

Spiritualitás

Ízelítő a témákból:
A csakrák működése és sajátosságaik • csakrakapcsolatok • a hozzájuk kapcsolódó életterületek, betegségek • az egyes csakrákhoz tartozó pozitív és negatív elementálok • a harmonikus és diszharmonikus működésről • a csakrák tisztítása és erősítése

Ízelítő a témákból:
A földfejlődés és emberiségfejlődés kiemelkedő eseményei Krisztustól napjainkig • Michael-impulzus • az 52 szellemi alapelv • a közteslét eseményei • a Szent Grál titkai • egészség, betegség, gyógyulás • damaszkuszi élmény

A szellemtudományi haladó tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már elvégezték Az ember és a létezés titkai – bevezetés a szellemtudományba alaptanfolyamot, illetve azoknak, akik már rendelkeznek az alapvető szellemtudományos ismeretekkel.

Ízelítő a témákból:
Az ember és a világ szellemi felépítése • tudatszintek • planetáris inkarnációk, a Föld létének szellemi háttere • karma és reinkarnáció • angyalok és ellenerők • a köztes lét eseményei • szellemi praxis • beavatás és megvilágosodás

Értesülj időben tanfolyamainkról és előadásainkról, iratkozz fel az e-mail értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, valamint a termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastad és tudomásul vetted.

Vidéki tanfolyamainkhoz együttműködő partnereket keresünk!

Szeretnénk, ha tanfolyamaink vidéki városokba is eljutnának. Ehhez keresünk olyan partnereket, akik helyismeretük és kapcsolatrendszerük révén
tudnak segíteni vidéki a tanfolyamok megszervezésében. Amennyiben szívesen együttműködne velünk, kérjük,
keressen minket elérhetőségeinken.

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
282930 Festőestek – 3 óra alatt festünk egy képet! 31123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
 

Tanfolyamainkra bankkártyával is befizethetsz biztonságos kapcsolaton keresztül:

Napfényes Tanfolyamok