Csakrák a művészet fényében- művészet és önismeret

Csakrák a művészet fényében- művészet és önismeret 2020-02-06T17:55:48+01:00

Vezeti: Szabó Norbert
Helyszín: Napfényes Gyógyközpont - 1066 Budapest, Teréz krt. 46. (Mark Center épülete) • 25000 Ft
Előzetes jelentkezés:
Ha a tanfolyamnak nincs kiírt időpontja vagy a fenti időpont nem megfelelő, kérjük, kattintson ide!


 

Változtass, és légy boldog!

El vagy akadva, és nem tudod, hová nyúlj segítségért. Azt tudod, ugyan hogy mi fáj az életedben: nincs pénzed, pedig rengeteget dolgozol, a kapcsolatod lapos, és a szexről már ne is beszéljünk, de nem nagyon vannak megoldási módjaid. Pszichológushoz nem szeretnél menni, valamit viszont kellene tenned, mert a céltalanság és az elégedetlenség egyre nagyobb teret és energiát nyel el a hétköznapjaidban.

Milyen jó lenne, ha ezek a problémák eltűnnének az életedből! Képzeld el, hogy tele vagy önbizalommal, nem okoz gondot egy konfliktus rendezése, és a mindennapokat egy felszabadult hangulat lengi körbe.

De mit kell tenned ahhoz, hogy ez megvalósuljon?

A fenti pozitív állapot eléréséhez valakinek hosszabb, valakinek rövidebb időre van szüksége. Azonban az alábbi négy fázison mindenkinek át kell mennie- A változáshoz vezető négy lépés:

 • Ismerd meg  a különböző életterületeid mozgatórugóit, pl. hogy mit gondolsz a saját erődről.

 • Tudatosítanod kell, hogy mely területen vannak elakadások.

 • El kell fogadnod, hogy ez van, a menekülés és a hárítás helyett.

 • Változtatnod kell azon, ami a problémát okozza.

A legtöbb ember odáig jut el a fentiekben, hogy el tudja mondani, hogy mi fáj neki. „a párom elhidegült tőlem”  vagy „a fiam nem fogad szót”.  Azt, hogy neki mit is kellene tennie azért, hogy a helyzet javuljon, az már nehezebb dió, amit sokszor egyedül nem is tudunk megfejteni.

7 fő területet van, melyek leginkább meghatározzák az életminőséged

 • A anyagiakhoz való viszonyod

 • Az emberi kapcsolataid

 • A belső erődhöz való viszonyod, melyből az önbecsülésed fakad

 • Az emberekhez való viszonyulás: elfogadás, tolerancia szeretet

 • Az őszinteség önmagaddal és másokkal (pl kimondod-e a véleményed a dolgokról?)

 • Tudatos tervezés, átgondolás (pl fáraszt a gondolkodás?)

 • Az életed értelméhez, a transzcendenshez való hozzáállásod

Ezek a területek nem mások, mint az egyes csakrákhoz tartozó lelki területek.

A csakrák fogalma valószínűleg ma már nem ismeretlen előtted. A legáltalánosabb megközelítés szerint a csakrák ősidők óta a testi, lelki és szellemi fejlődés kulcsai. A csakrák segítségével életenergiákat veszünk fel, és áramoltatjuk a testünkön belül. Ha egy csakra „meghibásodik”,azaz nem látja el jól a feladatát, különböző betegségek léphetnek fel a szervezetben. 2 fő probléma lehet, alul illetve túlműködés, pl a hatos csakra túlműködésére mutat, a  gondolati pörgés, és a problémák eltúlzott  racionalizálása

A csakrákhoz különböző életterületek tartoznak, melyek befolyásolják az adott energiaközpont működését.

A csakráid állapotáról információt kapsz, ha megvizsgálod, hogy milyen a viszonyod az adott csakrához tartozó életterülettel.  
Például vizsgáld meg az anyagiakhoz való viszonyod, máris képet kaphatsz a gyökércsakrád állapotáról. 
Ha javítasz a pénzhez való hozzáállásodon, javul a gyökércsakrád energetikai állapota is.

Nagyon fontos az is, hogy milyen gyermekkori mintát hozol, melyek tudat alatt bár, de meghatározzák életed.

Az alábbiakban felsorolok néhány téves hitrendszert, melyek az adott csakrához tartoznak, és gátolják annak működését. Egy csakrához számtalan ilyen tartozhat, itt most egy egy példát mondok.

 • 1. csakra: “Nem vagyok szerethető.”

 • 2.csakra: “Sebezhetőnek érzem magam mások által.”

 • 3. csakra: “Életem, boldogságom másoktól függ.”

 • 4. csakra: “A szeretet szenvedéssel jár.”

 • 5. csakra: “Azt kell mondanom, amit mások hallani akarnak.”

 • 6. csakra: “Csak az igaz, ami logikus.”

 • 7. csakra: “Célom a kényelmes élet.”

Akár már most is eszedbe juthattak azok a saját mondatok, amelyeket a szüleidtől hallottál, és máig tudatosan, vagy tudat alatt ismételgetsz. Ez nagyon jó, mert már ez az első lépés – a tudatosítás.

Térképezd fel saját belső állapotodat!

Amikor összeállítottam a Csakrák a művészet fényében workshopot, egy cél lebegett a szemem előtt, hogy a lehető legtöbb tanulsággal szolgáló színes gyakorlatok sorozatát nyújthassam neked, melyek segítségével sor értékes dogot megismerhetsz magadról.

Hallgatói visszajelzések

Tetszett, hogy kevés elmélet volt, de volt.  Ebből is a pozitív és negatív elementálok segítettek a legtöbbet.  Jó volt a sok festés és hogy más feladatokkal is gazdagítottad (agyag, rajz, beszéd…). Nagyon tetszett, hogy figyeltél a csoportra, és a visszajelzések alapján döntötted el, milyen feladat legyen. Ettől gördülékeny és szabad volt az óra. A legjobban a szívcsakrás alkalom érintett meg. Köszönöm a tanfolyamot, örülök, hogy eljöttem.
Timi”

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Minden alkalommal nagyon vártam, hogy ezzel az élménnyel, és közösséggel zárjam a napot. Számomra a legérdekesebb az volt, ahogyan ugyanahhoz a feladathoz mindenki teljesen máshonnan indult neki. Bizonyos feladatok mennyire különböző érzéseket keltettek bennünk. Érdekes, és nagyon jó volt meghallgatni a többieket.

A 2. csakránál (a gyakorlatban) jöttem rá, hogy sokszor nem azt közvetítem kifelé, amit magamban gondolok. A legnagyszerűbb pillanat a szívcsakra gyógyító képénél volt számomra…”

Tetszett, hogy teret adtál mindennek és mindenkinek. Jók voltak a zenék, és a vizes festés. Adott egy ritmust a csakrák előadás sorozat (Váradi Tibor) feldolgozásában. Lehet, hogy egy évig is elhúztam volna, ha nincs ez a művészeti tanfolyam. Köszi! Arra jöttem rá a hetek alatt, az igazi gyökerem a szellemi világban van. Onnan tudok táplálkozni. A feladat viszont: A fizikai síkon „virágozni”. És ehhez szükség van az emberekre is. Köszi
Judit”

Mi lesz a workshopon?

 • Végigmegyünk mindegyik csakraszinten, és számtalan kreatív módon felfedezzük saját működésünket az adott szinteken. Olyan módszereket használunk, amelyek rögtön feltárják tudat alatti működéseinket. Festünk, rajzolunk, építünk, agyagozunk, mert ezek ez a módszereket nem olyan könnyű kicselezni a fejünkkel. Mindezt sok nevetéssel, örömmel tesszük, mert a legtöbbünk csak gyerekként alkotott ilyen eszközökkel és ez felidézi a gyermeki alkotás és felszabadultság örömét. 

 • Egy keveset fogunk beszélni a csakrákról, hogy közös nevezőn legyünk, de ahangsúly nem az elméleten, hanem a kreatív önismereten lesz, amely valódi és tartós önismerethez vezet.

 • Mindegy, hogy mennyit tudsz a csakrákról, mert mindent a gyakorlatban fogsz megtapasztalni. Ez a tapasztalati tudás többet fog adni neked, mint bármennyi elmélet.

Kinek való ez a műhely?

 • mindenkinek, aki már hallott valamit a csakrákról, és van kedve egy mozgalmas jó hangulatú önismereti hétvégén részt venni.

 • Mindenkinek, aki szeretne még többet megtudni magáról.

A műhelymunkára való jelentkezés semmilyen művészi, vagy ezoterikus előképzettséget nem igényel

A workshopot vezeti:

Szabó Norbert festő, oktató, művészetterápiás csoportvezető.

Gyermekkorom óta szeretek rajzolni és festeni, de 17 éves korom körül kezdtem igazán foglalkozni vele. 2006 óta tartok művészeti és önismereti tanfolyamokat, Az utóbbi években rajz és festés oktatással foglalkozom, valamint az önismeret területén egyéni és csoportos foglalkozásokat vezetek. Kiemelt érdeklődési területem a kreativitás fejlesztés, különösen a felnőttek körében. Fontosnak érzem, hogy az emberek újra rátalálhassanak kreatív részükre, és alkotó emberré váljanak.

Rájöttem, hogy szeretek tanítani, magam is rengeteget tanulok, miközben oktatok. Oktatói munkámban igyekszem hasznosítani azokat a tapasztalatokat, melyeket autodidakta művészként tanulmányaimban szereztem.

A műhelymunka célja:

 • A csakrák a művészet fényében elsősorban egy önismereti workshop, melyen megértheted, és felfedezheted saját működésedet.

 • Felismerheted, hogy milyen változtatásokat kell tenned annak érdekében, hogy életed pozitív irányt vegyen.

 • megtanulsz bizonyos gyakorlatokat, hogy otthon is tudj velük foglalkozni.

Hallgatói visszajelzések

Nagyon változatos volt, élvezetes feladatokkal.

Nagyon szeretttem a kettes csakránál a zenére festést, nagyon jó volt a zenére szabadon használni a színeket. Élvezetes volt a hatos csakránál a formarajz, és a test építés. A formarajzolás nagyon feltöltő hatással volt rám, erre itt ébredtem rá. A hatos csakra után mentem haza a legfrissebben. Nem szeretek témát festeni, azt élvezem a legjobban, ha nincs téma. Az agyagos feladat alapján megtudtam, hogy a lelkem mélyén egy vidéki paraszt néni vagyok.

Nagyon jó volt a társaság, Jó volt a hangulat.
Éva

Nagyon vágytam rá, hogy valamilyen kreatív dolgot csináljak a kezeimmel. Ezen a tanfolyamon ezt változatos formában megkaptuk, ami minden alkalommal örömmel töltött el. Megtanultam, hogy ha nem görcsölök, milyen örömet tud hozni az alkotás, hogy minden munkám engem tükröz, és üzen valamit.

A megjegyzésed: „miért rajzoltál ilyen nagy szobát, bútorokat…?”, nem tudtam a választ, de otthon pár nap múlva megélhettem, miért ilyen fontos számomra  a „családi otthon”.

A támogató környezet, az elismerő szavak, és Norbi útmutatásai megengedték, hogy önmagam legyek, és így is lehet fejlődni. Segített abban is, hogy a közösségi érzésem erősödjön.

Anna

Kedves Norbi!

Az én én véleményem eléggé elfogult mivel bármit csinálok nálatok az öröm nekem. Tetszett, hogy nem csak festettünk, és volt zenehallgatás is. Bevallom, hogy persze az izgatott, hogy saját magamat megfigyeljem, milyen vagyok, meg hogy másoknak hogyan jövök le. Érdekes volt és örömet okozott mind a tanfolyam, mind amit éreztem. Köszönöm a türelmet is

P.V.

Felfedezed az önmagad megismerésének ezt az egyszerű, vidám, és elérhető módszerét.

Vezeti: Szabó Norbert
Helyszín: Napfényes Gyógyközpont - 1066 Budapest, Teréz krt. 46. (Mark Center épülete) • 25000 Ft
Előzetes jelentkezés:
Ha a tanfolyamnak nincs kiírt időpontja vagy a fenti időpont nem megfelelő, kérjük, kattintson ide!


 

Szabó Norbert

festő, oktató,
2006 óta tartok rajz és festőtanfolyamokat. Főleg kezdőkkel, és főleg felnőttekkel foglalkozom, célom a kreativitás felébresztése az emberekben. A saját tapasztalataimból kidolgozott festőtanfolyamaimon olaj, akril és akvarell technikákat tanítok. Magam is festek, és évente kiállítom festményeimet.

 

Tanfolyamai:
Az akrilfestés alapjai kezdőknek
Akrilfestés haladóknak – Legyen saját stílusod!
Az Akvarellfestés iskolája
Az olajfestés alapjai kezdőknek – színkeverés
Olajfestés haladóknak – Legyen saját stílusod!
Festő Estek
7 lépés a boldog és tudatos élethez – A valódi változás kulcsai
7 lépés a boldog és harmonikus párkapcsolathoz – Lélektől lélekig

Jelentkezés, tudnivalók

ÉRDEKLŐDÉS
Ha kérdése van vagy érdeklődik valamelyik tanfolyamunk iránt, kérjük, jelezze felénk

 • telefonon a 1/311-9999-es vagy a 30/311-9999-es telefonszámon VAGY
 • írhat nekünk elektronikus levelet a [email protected] címre

A tanfolyamokról történő érdeklődés semmiféle kötelezettséggel nem jár.

JELENTKEZÉS
Tanfolyamra jelentkezni elektronikus úton lehet

 • a tanfolyami oldalon található regisztrációs linkre kattintva VAGY
 • [email protected] címre küldött elektronikus levélben a következő adatok megadásával:
      – tanfolyam neve, időpontja,
      – résztvevő neve, email címe, telefonszáma, számlázási címe,
      – fizetés módja

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
A tanfolyamok esetében a jelentkezési határidő (amennyiben ettől eltérő információ nem jeleneik meg a tanfolyam leírásában) a tanfolyam előtti harmadik munkanap, de kizárólag a maximális létszám eléréséig tudjuk fogadni a jelentkezéseket. A tanfolyamon való részétel feltétele, hogy még tanfolyam indulása előtt a teljes tanfolyami díj befizetésre kerüljön.

BEFIZETÉS MÓDJA
A tanfolyam helyszínén nincsen mód a tanfolyam befizetésére.

 • készpénzben: Ha személyesen szeretné fizetni a tanfolyam díját, úgy ezt készpénzben teheti meg nyitva tartási időben (H, Sz: 8-16h, K, Cs: 8-18h, P: 10-16h) a 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. szám alatti irodánkban.
 • átutalással vagy bankfiókban történő befizetéssel: Amennyiben banki utalással fizetne, az utalás/befizetés előtt, küldje el számunkra postacímét, e-mail címét és telefonszámát. Közvetlenül mielőtt elindítaná az utalást, kérjük, jelezze felénk, hogy ellenőrizhessük a szabad helyeket.
 • bankkártyás fizetéssel: A kiválasztott tanfolyam oldalán található linkre kattintva.

Bankszámlaszámunk: OTP 11709002-20121060
Kedvezményezett neve: Napfényes Élet Alapítvány
Közlemény: {a kiválasztott tanfolyam neve és időpontja}

Külföldről indított utaláshoz:
IBAN kód: HU24-11709002-20121060-00000000
SWIFT/BIC kód: OTPVHUHB

Minden befizetésről számlát állítanunk ki, amelyet az összeg beérkezése után postázunk vagy elektronikus levélben küldünk el a megadott címre. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a számlát kizárólag arra a névre tudjuk kiállítani, melyről a befizetés érkezett.

Ha kedvezményre jogosító utalvánnyal rendelkezik, kérjük, jelezze telefonon vagy tüntesse fel az utalásánál a sorszámát és értékét.

EMLÉKEZTETŐ
A tanfolyamok előtt néhány nappal e-mailt küldünk a tanfolyam kezdési időpontjáról és a helyszínéről.

LEMONDÁS FELTÉTELEI

 • A tanfolyam indulásához képest két héten belüli lemondás esetén a befizetett tanfolyami díjat már nem áll módunkban visszafizetni.
 • Két héten belül, de legalább három munkanappal a tanfolyam indulása előtt a befizetett összeget átvezetni más alkalomra vagy tanfolyamra csak abban az esetben tudjuk, ha az eredetileg befizetett tanfolyamon a befizetők száma az induláshoz szükséges minimális résztvevőszám felett marad. Ha a lemondással a tanfolyam már nem tudna elindulni a résztvevők száma miatt, úgy nincsen mód az átvezetésre.
 • A tanfolyam előtti három munkanapon belül már nem tudjuk a befizetett összeget más alkalomra vagy tanfolyamra átvezetni.
 • Már megkezdett tanfolyam esetén nincsen mód arra, hogy amennyiben a résztvevő bármilyen ok miatt nem jelenik meg egy vagy több alkalmon, úgy a hiányzó alkalmak későbbi időpontban pótlásra kerüljenek. Hiányzás miatt a tanfolyam nem újrajárható.
 • Elindult tanfolyam esetén a befizetett összeg nem átvihető más tanfolyamra vagy időpontra, függetlenül attól, hogy a résztvevő megjelent-e az elindult tanfolyam alkalmain.

TÁVOLMARADÁS
Ha betegség vagy bármi egyéb indok miatt a résztvevő nem jelenik meg a tanfolyamon a befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni vagy más tanfolyamra, illetve időpontra átvezetni.

TANFOLYAM ELMARADÁSA
Amennyiben egy tanfolyam elmarad (pl. ha nem jön össze a szükséges minimális létszám), akkor a befizetett összeget – előzetes egyeztetés után – visszafizetjük vagy átvezetjük egy későbbiekben induló tanfolyamra.
A tanfolyamszervező – amennyiben nem jön össze az induláshoz szükséges létszám – a tanfolyamot a tervezett induláshoz képest legkésőbb 3 munkanappal lemondhatja. A létszám szempontjából a befizetések számítanak.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Ebéd
Az egész napos tanfolyamainkon egy hosszabb ebédszünetetet biztosítunk, ahol lehetőség van otthonról hozott étel elfogyasztására is.
Hozott ebéd melegítésére a helyszínen nincs lehetőség és mikrosütő sem áll rendelkezésre. 

Felvételt készíteni tilos
A tanfolyamokon és előadás-sorozatokon kép- és hangfelvételt kizárólag a Szervező készíthet. A résztvevők számára kép- és/vagy hangfelvételt készíteni tilos!

Parkolás
A tanfolyamhelyszínnek nincs saját parkolója.
A  környéki utcák munkanapokon 20 óráig fizetősek, hétvégén díjtalan a parkolás.
Fizetni a parkolóóráknál vagy sms elküldésével lehet.

Egyéni konzultációs lehetőség
Egyes tanfolyamaink esetében lehetőség van egyéni konzultációra is.
Amennyiben ezzel élni szeretne, kérem, jelezze ezt a tanfolyamvezetőnél, a recepciósunknál vagy a Napfényes Élet Alapítvány elérhetőségein.

KÉPZÉSI SZERZŐDÉS
A tanfolyamainkon részt vevő hallgatóinkkal a hatályos törvényi rendelkezéseknek megfelelően képzési szerződést kötünk.
A szerződés a tanfolyam helyszínén, a  tanfolyam megkezdése előtt kerül kitöltésre. A képzési szerződésben foglaltak elfogadása, annak aláírása a tanfolyamon való részvétel előfeltétele.
Aláírt képzési szerződés nélkül, illetve az abban szereplő pontok betartásának hiányában a tanfolyamon való részvétel nem lehetséges.

A képzési szerződés általános pontjai:

•   Képző intézmény kötelezettséget vállal a szerződés a tanfolyam lebonyolításáért, felelősséget a program minőségéért, teljesítéséért, a képzésben közreműködők tevékenységéért.
•   Képző intézmény vállalja, hogy
– a képzés helyszínén a személyi és tárgyi feltételeket biztosítja
– biztosítja az oktatáshoz szükséges eszközöket, naplókat és egyéb tansegédleteket
•   A képzésben résztvevő vállalja, hogy:
– elfogadja az oktatás rendjét, indokolatlan késések nélkül részt vesz az ütemterv szerinti képzési alkalmakon
– a biztonsági, egészségügyi és munkavédelmi előírásokat betartja
– nem tanúsít olyan magatartást, amely hallgatótársait, oktatóit, illetve a Képző intézmény érdekeit sértené vagy károsítaná
•   A képzésben résztvevő tudomásul veszi, hogy
– a képzésen való részvétel feltétele a legalább 15 éves betöltött életkor, de egyes képzéseknél ettől magasabb részvételi korhatár is előfordulhat, melyet a kiírásban feltüntetünk
– szándékos vagy gondatlanságból elkövetett károkozás esetén az okozott kárt köteles megfizetni
– a megengedettnél több hiányzás, ismétlődő, vagy súlyos fegyelemsértés a Résztvevő kizárását vonja maga után a képzésről
– a jelenléti íven megjelenését minden foglalkozási napon aláírásával hitelesítenie kell
– amennyiben a résztvevő a képzési szerződésben vállalt kötelezettségeit nem teljesíti, úgy a képzésről kizárásra kerül
•   A képzésben résztvevő nyilatkozik arról, hogy megismerte és elfogadja az intézmény házirendjét, valamint az ügyfélszolgálati és panaszkezelési szabályzatát.
•   A képző intézmény a Résztvevő személyes adatait az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki.
•  Résztvevő hozzájárul, hogy a képzési szerződésben megadott adatai alapján a képző intézmény a törvényben kötelezően előírt – nem nevesített – statisztikai jelentéseket készítsen a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (OSAP statisztika) felé.
•   A képző intézmény szerződésszegésével kapcsolatban a Ptk.-ban rögzítettek az irányadók.
•   Jelen szerződést a Képző intézmény és a Képzésben résztvevő csak közös megegyezéssel, írásban módosíthatja, illetve mondhatja fel. Amennyiben bármelyik fél a szerződésben foglaltakat figyelmeztetés után sem teljesíti, a másik fél a szerződés azonnali felbontását kezdeményezheti.
•   Jelen szerződés határozott időre szól, a szerződésben meghatározott időpontban a teljesítéssel megszűnik.
•   Az itt nem szabályozott kérdésekben a Ptk. szabályai az irányadóak.

Önismereti tanfolyamok

Lelkiség, önismeret

A párkapcsolati enneagram tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Enneagram alaptanfolyam elvégzése vagy az enneagram rendszerének alapfokú ismerete!

FESTŐI KÖRNYZETBEN, A PILISBEN!
Szeretettel várjuk az egészséges életmód iránt érdeklődőket és a testi-lelki megújulásra vágyókat egy szakemberek által vezetett ötnapos böjttáborba! A tábor során a közös böjtölés mellett testmozgás, művészeti foglalkozások és az egészséges életmóddal kapcsolatos előadások teszik tartalmassá a programot.

Megvizsgáljuk a különböző tévesztési csapdákat és a lelkünk mélyén levő szenvedélyekkel, amiket átalakítunk erősséggé. Tehát mindazt, amit az első és második alkalmmal feltártunk, most tovább mélyítheted.

Az Enneagram általi felismerések révén jobban megértheted magad, felszabadulhatsz és lehetőséget kapsz, hogy teljesebb életet élj!

A tanfolyamot 2 változatban – hétvégi és hétköznap esti – is rendszeresen meghirdetjük.
A Sajátmese a lélek számára olyan éltető erők forrása, mint a test számára a finom és egészséges táplálék. A lélek ugyanúgy éhezi a mesét, mint a test az ételt.

Az egyes csakrákhoz tartozó erőink aktiválására, és az egyéni elakadások kezelésére a meseterápia segítségével.

Megnézzük minden típus fejlődési ívét (integrációs irányát). Ugyanakkor új látásmódot és módszereket sajátítunk el, hogy felismerjük és kezeljük saját karakterünket és a többi típust streszhelyzetben.

Önismereti tanfolyamok

Művészet, kreativitás

Kétnapos festőtanfolyam, mely segít neked abban, hogy a kezdő lépéseket megtedd az akrilfestés birodalmában.

Szakadj el a másolástól és fedezd fel egyéni festészeti stílusod!

4 napos, 2 teljes hétvégés akvarellfestő tanfolyam kezdők számára.
1. rész: az alapok
2. rész: a technikák

Minden festő elkezdte valahol. Ha olajjal szeretnél festeni, kezdd itt!

Ennek az eszköznek széles a hegye, így a húzott vonalvastagság variálható. A vonal irányával és a hegy tartási szögével szabályozható, hogy milyen vastag vonal kerül a papírra.

A hegyes toll vonalvastagsága attól függ, mekkora erővel nyomjuk rá a papírra. A hajszálvékony vonaltól a több milliméteresig terjed a szélessége. Kiválóan alkalmas folyóíráshoz és díszített betűkhöz. Ezzel az eszközzel az esküvői meghívókon sokszor látható díszes betűket tudjuk leírni rendezett, hivatalos formában vagy akár játékosan, könnyed vonalvezetéssel.

A szépírás csúcsa az ecsettel írás. Nagy kézügyességet és kontrollt igényel, cserébe a legyszebb és leginkább élettel teli betűformákat adja.

Hogyan rendezhetjük életünket, életterületeinket hagyományos művészi eszközökkel? Energetikai rendszerünk tisztítása, gyógyítása kreatív technikákkal, színekkel és érdekes gyakorlatokkal.

Mi a titka a katedrálisok gyönyörű ablakainak? Hogyan készíts te is lélegzetelállító mintákat? Ez a különleges, Szakrális Geometria workshopunk betekintést nyújt a mandalák lenyűgöző világába. Tudomány • Művészet • Spiritualitás

Lenyűgöznek a piramisok? • Érdekelnek az ősi szimbólumok összefüggései? • Szívesen elmélyülnél érdekes szerkesztésekben? • Különleges testeket építenél? • Milyen titkokat rejt egy egyszerű forma? • Hogyan fedezhető fel a geometria titkos nyelvezete? • Mi a jelentősége egy alakzatnak?
Szimbólumokról és jelentésükről különleges megközelítésben…

Szeretsz alkotni, de inkább társaságban tennéd, mintsem egyedül? Közös élmény-alkotásra hívunk, melyen látványos képeket készíthetsz előképzettség nélkül is! Gyere el a Festőestekre és fess egy különleges képet saját örömödre! Alkoss te is ragyogó színekkel, olajfestékkel mint a profik!

Önismereti tanfolyamok

Spiritualitás

Ízelítő a témákból:
A csakrák működése és sajátosságaik • csakrakapcsolatok • a hozzájuk kapcsolódó életterületek, betegségek • az egyes csakrákhoz tartozó pozitív és negatív elementálok • a harmonikus és diszharmonikus működésről • a csakrák tisztítása és erősítése

Ízelítő a témákból:
A földfejlődés és emberiségfejlődés kiemelkedő eseményei Krisztustól napjainkig • Michael-impulzus • az 52 szellemi alapelv • a közteslét eseményei • a Szent Grál titkai • egészség, betegség, gyógyulás • damaszkuszi élmény

A szellemtudományi haladó tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már elvégezték Az ember és a létezés titkai – bevezetés a szellemtudományba alaptanfolyamot, illetve azoknak, akik már rendelkeznek az alapvető szellemtudományos ismeretekkel.

Ízelítő a témákból:
Az ember és a világ szellemi felépítése • tudatszintek • planetáris inkarnációk, a Föld létének szellemi háttere • karma és reinkarnáció • angyalok és ellenerők • a köztes lét eseményei • szellemi praxis • beavatás és megvilágosodás

Vidéki tanfolyamainkhoz együttműködő partnereket keresünk!

Szeretnénk, ha tanfolyamaink vidéki városokba is eljutnának. Ehhez keresünk olyan partnereket, akik helyismeretük és kapcsolatrendszerük révén
tudnak segíteni vidéki a tanfolyamok megszervezésében. Amennyiben szívesen együttműködne velünk, kérjük,
keressen minket elérhetőségeinken.

 

Tanfolyamainkra bankkártyával is befizethetsz biztonságos kapcsolaton keresztül:

Napfényes Tanfolyamok