[tanfolyam-informaciok id=”GPS000000133″ alkalmak=”igen” megjegyzes=”A tanfolyam helyszínén nincs mód a befizetésre.<br>Kérjük, hogy előzetes jelentkezés és befizetés nélkül ne menjen a tanfolyam helyszínére.”]

Részletfizetés lehetséges. Kérem, érdeklődjön telefonon.

4 alkalmas gyakorlati tanfolyam, melyen kulcsokat kapsz
a kiegyensúlyozott párkapcsolat és házasság legfontosabb területeihez.

Váradi Tibor könyvében leírtak gyakorlati megvalósítása
a szerző vezetésével

A jó párkapcsolat őszinte, támogató, élettel teli és mindig képes megújulni. Ezen a kurzuson kulcsokat kapsz ahhoz, hogyan teremtsd meg, hogyan teljesítsd ki és hogyan tartsd fent hosszú távon a harmonikus párkapcsolatot. Akár új kapcsolatra vágysz, akár a meglévőt szeretnéd megerősíteni és felfrissíteni, valódi és hasznos megoldásokat kapsz ehhez.

Ez a tanfolyam neked szól, ha…

  • még nem találtad meg az igazit, de szeretnéd.
  • nehézségek vannak a párkapcsolatban, kezdtek eltávolodni, elhidegülni egymástól.
  • rég óta együtt vagytok, mégis van egy hiányérzet és jót tenne a megújulás
  • kiegyensúlyozott kapcsolatban vagy és még jobbá szeretnéd tenni

A négy alkalmas tanfolyamon elméleti és gyakorlati formában is foglalkozunk a párkapcsolatokkal.

Bevezető: A harmonikus párkapcsolat aranyszabályai
                – Váradi Tibor
1. lépés: Elfogadás, megbocsájtás, szeretet
                – Váradi Tibor
2. lépés: Társfüggőség, intimitáskerülés, fantompartner
                – Nagy Gábor Borisz és Köles Klára
3. lépés: Alappillérek, szabadság, elköteleződés
                – Nagy Gábor Borisz és Köles Klára
4. lépés: Játszmák, szerepek, drámaháromszög
                – Korpusz Sándor és Gergelyné Borsi Mónika
5. lépés: Határok, konfliktusok, kommunikáció
                – Korpusz Sándor és Gergelyné Borsi Mónika
6. lépés: Bizalom, együttműködés, szabadon hagyás
                – Szabó Norbert és Antalné Bartha Andrea
7. lépés: Nyitottság, önazonosság, őszinteség
                – Szabó Norbert és Antalné Bartha Andrea

„Az ember alapvetően társas lény, ezért életét nagymértékben meghatározzák a kapcsolatai. Ezek közül az egyik legfontosabb a párkapcsolat: azzal a személlyel való kapcsolatunk, akit társul választunk, akivel összekötjük az életünket, aki hitvesünkként ott van velünk a mindennapokban.
A párkapcsolat nagyon fontos kérdéseket vet fel az ember számára. Azt mondhatnánk, hogy szembesít minket az élet összes kihívásával: például hogy miként kezeljük az érzelmeinket, hogyan osszuk meg egymással a gondolatainkat, milyen módon engedjünk szabad áramlást a bennünk lévő szeretetnek és hogyan legyünk odaadóak a másik ember felé. A harmonikus párkapcsolaton belül megszületik a szavak nélküli kommunikáció, amely szívtől szívig, lélektől lélekig ér.”

Váradi Tibor

Az első lépés: Bátorság • megvalósítóerő • belső harcos – Csehi István

Az első részben belső világunk harcos aspektusával foglalkozunk. A velünk született alszemélyiségeink közül a Belső Harcos segít megélni a bátorságot, akaratunk érvényesítését, céljaink elérését és a kudarcaink feldolgozását. 
Ha gondjaid vannak a kiállással, ha konfliktuskerülő vagy, ha nehezen állsz fel egy kudarc után vagy ha nem tudod, hogy valósítsd meg belső indíttatásaidat a világban, akkor ez az előadás segít neked közelebb kerülni a Belső Harcosodhoz.

A második lépés: Célok • motiváció • értékrend – Szabó Norbert

Segítünk abban, hogy pozitív, értelmes és elérhető céljaid legyenek!
A modern kor betegsége a céltalanság, mely lehangoltsághoz, motiválatlansághoz vezet. Ha vannak is célok, azok nem a kibontakozásodhoz és sikerhez vezetnek.
Az értelmes célok és az elérésükre való törekvés velejárója a boldogság. A pozitív célok pozitív életszemléletből születnek.
A céljaid meghatározzák a tetteid. A tetteid meghatározzák az életed. Milyen életet szeretnél élni? Teljes életet szeretnél élni? Mi abban segítünk, hogy pozitív célokat válassz! 

A harmadik lépés: Önbizalom, magabiztosság, bizalom – Gergelyné Borsi Mónika

Ezen a napon kulcsokat kapsz ahhoz, hogy önálló döntéseket hozz és te alakítsd saját környezetedet és kapcsolataidat!

Manapság sokszor hozunk külső befolyás hatására döntéseket, és a végére el is felejtjük, hogy valójában mi mit szeretnénk. Ezért lemondunk vágyainkról és álmainkról, és belefásulunk a mindennapokba.

Az önbizalom nem más, mint kockázatvállalás, amikor ki mersz lépni a konfortzónádból és vállalod a kihívásokat!

 

A negyedik lépés: Pénz, siker, hivatás – Korpusz Sándor

A felnőtt lét egzisztenciális kérdéseivel foglalkozunk ebben a részben: Milyen viszonyban vagy a pénzzel? Mindig megfelelően használod? Anyagilag független vagy? Milyen a sikerképed? Sikeresen eléred céljaidat? Mi kell ehhez számodra? Szereted a munkádat? A helyeden vagy? Miből és miért élsz? Miben érdemes fejlődnöd, változnod? Célunk, hogy a résztvevők konkrét teendő-listát állítsanak össze, és megértsék a témakör főbb törvényeit. 

Az ötödik lépés: Elengedés, elfogadás, önelfogadás – Antalné Bartha Andrea

Támpontokat kapsz ahhoz, hogyan lépj túl a múlt sérelmein, veszteségein, fájdalmain hogyan mondj igent a jelenre, és fogadd a jövő ajándékait.

Honnan tudod, hogy köt a múltad? Onnan, hogy sokat rágódsz a dolgaidon, elégedetlen vagy az életeddel, és meg vagy rekedve.

Ha igent mondasz magadra, akkor az élet is igent mond rád. Barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy a sorsod tartogat számodra jó dolgokat.

A hatodik lépés: Szabadság, függetlenség, tudatosság – Szabó Norbert

Új nézőpontból imerheted meg a szabadság témakörét. Ráláthatsz arra, hogy a te életedben hogyan működik a függetlenség.
A baj az automatizmusokkal van. Konkrétan az, hogy nem is tudod mit miért csinálsz. Azt hiszed, hogy csak egyféle választásod van döntéshelyzetekben. A közös feladatunk ennek a feltérképezése. Csak ezután tudsz szabadon dönteni. A szabadság azt jelenti, hogy legalább két alternatívád van.

A hetedik lépés: Öröm, játék, spontaneitás – a Belső Gyermek gyógyítása – Váradi Tibor

Hétköznapi viselkedésmintáinkat alapvetően meghatározzák alszemélyiségeink, különösen Belső Gyermekünk állapota. A sérült Belső Gyermek megismerése és gyógyítása által kapcsolatba kerülhetünk lelkünk eredeti hangjával, visszaszerezhetjük képességünket a rácsodálkozásra, az örömre, a kreativitásra, az érzelmek megélésére és a boldogságra.

Résztvevőink mondták

„Az itt átélt élményeknek köszönhetően, sikerült mélyebbre jutnom a bennem zajló lelki folyamatok megértésében. Nagyon tetszettek az interaktív gyakorlatok, amit a hétköznapokban is jól lehet kamatoztatni. Sok kinccsel tértünk haza, amiért nagyon hálás vagyok. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, aki félelmekkel küzd és fejlődni szeretne az önelfogadásban!”
Andrea (33)

„Hatalmas élmény volt számomra ez a tanfolyam, általa ma sokkal érettebbnek és felelősségteljesebbnek érzem magam! Felkészült és hiteles előadókkal, a hétköznapokba könnyen illeszthető, értékes tudásanyaggal és rengeteg új ismerettel gazdagodtam. A tanfolyam sok kulcsot adott önmagamhoz, pl. tisztábban látom a fejlesztésre váró hiányosságaimat és gyengeségeimet és az értékrendem valós alapokra került.  Szívből ajánlom a tanfolyamot minden útkeresőnek és önismerettel foglalkozó szakembereknek egyaránt!”
Ádám (39)

„A tanfolyam minden percét élveztem. Sok új és érdekes embert ismertem meg. A vezetők fantasztikus hangulatot teremtve adták át tudásukat! Sok kulcsot kaptunk az életben lévő elakadások megoldásához, nem csak elméleti, hanem gyakorlati szinten is! Köszönöm, hogy részese lehettem!”
Dorina (32)

„A négy nap anyagai nagyon szépen épültek egymásra, a témák sokszínűsége és az előadók egyénisége tette egyedivé a tanfolyamot. A hétköznapokban gyakran felmerülő problémák kerültek elő minden alkalommal, mindig más és más megközelítésből. Kevés elmélet és sok gyakorlat volt. Több megoldási kulcsot nyújtottak az előadók, nem volt olyan rész, amiből ne tudtam volna meríteni. A belső gyermek és a pénzhez való hozzáállás témái keltették fel leginkább az érdeklődésemet, ami jó alapot jelentett ahhoz, hogy további ismereteket gyűjtsek a témában. Lehetőségem nyílt hasonló érdeklődésű emberekkel megismerkednem.”
Ernő (39)

A tanfolyam szórólapja

[tanfolyam-informaciok id=”GPS000000133″ vezetok=”nem”]

Jelentkezés, tudnivalók