Kik vagyunk mi? Cikkek Tanfolyamvezetők Tanfolyamok
Tanfolyami videók | Jelentkezés, tudnivalók Kapcsolat: Napfényes Élet Alapítvány - Tel.: 311-9999

Gerinctorna


Vezeti: Papp Tibor
csütörtökönként 18:00-19:00 www.napfenyesgyogykozpont.hu
erő–egyensúly–hajlékonyság–kitartás • szabad ízületi mozgások • derék- és hátfájdalmak megelőzése
Csütörtökönként 18:30-19:30-ig 

• megszünteti a felesleges izomfeszülést
• növeli a szervezet stressztűrő képességét
• támogatja az immunrendszer működését
• erősíti a csontokat, izmokat, ízületeket
• jótékonyan hat az egész gerincoszlopra

Bővebben...

7 lépés a boldog és tudatos élethez – A valódi változás kulcsai

Vezeti: Váradi Tibor, Csehi István, Nagyné Szili Zsuzsanna, Szabó Norbert, Gergelyné Borsi Mónika, Korpusz Sándor, Antalné Bartha Andrea
4 alkalom10-17h-ig50.000 Ft / 4 alkalom
2018. február 18. vasárnap
2018. március 25. vasárnap
2018. április 14. szombat
2018. május 13. vasárnap

1. Bátorság • megvalósítóerő • belső harcos – Csehi István
2. Célok • motiváció • értékrend – Nagyné Szili Zsuzsanna és Szabó Norbert
3. Önbizalom • magabiztosság • bizalom  – Gergelyné Borsi Mónika
4. Pénz • siker • hivatás  –  Korpusz Sándor 
5. Elengedés • elfogadás • önelfogadás  –  Antalné Bartha Andrea
6. Szabadság • függetlenség • tudatosság  –  Szabó Norbert
7. Öröm • játék • spontaneitás – a Belső Gyermek gyógyítása – Váradi Tibor

Bővebben...

Enneagram párkapcsolati workshop

Vezeti: Antalné Bartha Andrea
15.000 Ft
2017. január 20. (Szo), 9-17h

Az Enneagram az egyik legnagyobb segítség önmagunk és mások megértésében, kapcsolataink feltérképezésében. Egy pontos iránytű a másik szívéhez!

Az Enneagram nem csak abban segít, hogy megtaláld a számodra megfelelő társat, hanem abban is támogat, hogyan lehet egyszerűen és könnyedén kialakítani egy harmonikus, és gyümölcsöző kapcsolatot. Ez a tudás minden más emberi kapcsolatodban is az előnyödre válik, legyen szó családról, munkáról, vásárlásról, tanulásról, ismerkedésről, barátságról, bármilyen emberi kapcsolatról.Bővebben...

Enneagram


Vezeti: Antalné Bartha Andrea
25.000 Ft
2018. május 5-6. (Szo-V), 9-17h

Vajon hány féle módon veszítjük el szabadságunkat? Te melyik börtöncellában vagy a 9 közül?

Mindannyian rabságban vagyunk, de nem látjuk börtönünk körvonalait, csak érezzük szorongató hatását annak, hogy újra és újra ugyan azzal a problémával szembesülünk. Ha ráébredünk arra, hogy rabok vagyunk, elkezdhetjük felismerni cellánk falait.

9 fajta börtöncella van, 9 kulcs és 9 kivezető út a rabságból. Az Enneagram csodája abban áll, hogy rámutat karakterünk csapdáira, és arra, hogy életünkben és emberi kapcsolatainkban, miért mindig ugyanott és ugyanúgy akadunk el.

Bár 9 börtöncella van és 9 kiút, mégis minden kiszabadulási folyamat egyedi és megismételhetetlen, melynek végén, ha tükörbe nézünk, valódi szabad Önmagunkat láthatjuk meg.Bővebben...

Enneagram II


Vezeti: Antalné Bartha Andrea
1 nap15.000 Ft
2018. február 24. (Szo), 9-17h

AZ ENNEAGRAM II. részvételének előfeltétele az ENNEAGRAM I. alap tanfolyam elvégzése vagy az Enneagram rendszerének alapfokú ismerete. Ha még nem végezted el az Enneagram I. tanfolyamot, akkor azt a tanfolyamot ajánljuk Neked.

Az Enneagram II. - Fejlődés és megszabadulás fő témája a változás és a fejlődés. Míg az első alkalommal önmagunk feltárásával és megismerésével foglalkoztunk - szülői orientáció, első emlékezetes fájdalmas életélmény, a személyiség létfentartó-szexuális-szociális irányultsága, a 9 karakter és színezetei stb.- most a személyiség változásával és fejlődésével foglalkozunk. Tehát mindazt, amit az első alkalmmal feltártunk most tovább mélyítheted. 

A II. rész tematikája:

-       A karakter titkos belső parancsai
-       Karakter-engedélyek – a személyiség felszabadítása
-       Karakter-tévesztési csapdák és kulcsok
-       Kötődési minták a karakterek tükrében
-       Személyes „bűn és megváltás” a saját karakter fényében
-       Sok gyakorlat a valódi változás eléréséhez

A tanfolyamon kis- és nagycsoportban dolgozunk. Egymás együttérző figyelme és támogatása által sokkal mélyebb változásokra vagyunk képesek, mint egyéni munkában. Ezt már az első részen is megtapasztalhattuk.

Az által, hogy az összes résztvevő ismeri saját karakterét, lehetővé válik, hogy olyan célirányos gyakorlatokat végezzünk - a saját karakterre fókuszálva – amelyek rendkívüli módon segítik, hogy az önismeret következő fokára lépj és változz. Bővebben...

Csakramese – Transzformációs meseterápia


Vezeti: Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor
7 alkalom6000 Ft/alkalom vagy a 7 alkalom együtt: 35.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz

Csakramese tanfolyam – az egyes csakrákhoz tartozó erőink aktiválására, és az egyéni elakadások kezelésére a meseterápia segítségével.
A 7 részes tanfolyam egy-egy esti 3-órás foglalkozás, de lehetőség van egy-egy alkalomra is becsatlakozni. A CSAKRAMESE-tanfolyam különösen ajánlott azoknak is, akik már részt vettek az alap Transzformációs mesetanfolyamon.Bővebben...

Transzformációs meseterápia


Vezeti: Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor
esti: 12.000 Ft, hétvégi: 18.000 Ft
esti változat:
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
hétvégi változat:
2018. február 3-4. (Szo-V), 10-17h

Amikor kitalálunk egy mesét, magunkról mesélünk: mesénkben képekben megjelenik aktuális lelkiállapotunk, fizikai állapotunk, sőt, még emberi kapcsolataink minősége is.
Hogyan fordíthatjuk mindezt javunkra és hogyan segíthet a mese problémáink megoldásában?
Mesénkben sűrítve megjelenik múlt, jelen és jövő. Benne van nyomokban az, ami már elmúlt, ami éppen zajlik bennünk, és van utalás arra, hogyan alakulnak a dolgaink a jövőben.
Koránt sem jóslásról van szó, hanem azokról a folyamatokról, amelyek a tudatalattinkban már javában zajlanak, sokszor anélkül, hogy sejtésünk lenne róla. Nagyon tanulságos évek múltán visszaolvasni a mesénket: rájövünk ugyanis, hogy "minden előre meg volt írva"!! És tényleg nem varázslatról van szó! Ahogyan egy földrengés sem egyik pillanatról a másikra történik, hanem évszázados folyamatok előzik meg a Föld mélyén, ugyanígy életünk "hirtelen" változásainak is vannak előzményei tudatunk legmélyén. Ezekre láthatunk rá mesénk segítségével.
S hogy tudjuk-e a tudatalatti folyamatokat befolyásolni? Igen! Ráadásul a mesénkből ki sem kell lépnünk hozzá, mégis csodás változásokat idézhetünk elő életünkben...Bővebben...

Önbizalom, önismeret


Vezeti: Gergelyné Borsi Mónika
1 nap11.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A tanfolyam célja: énképünk pozitív átalakítása, konkrét célok és jövőkép megalkotása, szilárd bizalom megalapozása képességeinkben, egyéniségünkben, a meglévő lehetőségeink tudatosítása és egyéni cselekvési terv összeállítása. Főként azoknak ajánljuk, akiknek nincs bátorságuk részt venni a tanfolyamon!

Bővebben...

Ideális hivatás


Vezeti: Gergelyné Borsi Mónika
20.000 Ft
2018. január 20-21. (Szo-v), 9-16h
Keressünk megoldást együtt, ha nincs munkád, ha van munkád, de nem szereted, ha nem tudod, mit szeretnél csinálni, ha gondjaid vannak a jövedelmeddel, ha vonz egy cél, de nem tudsz elindulni. Segítünk, hogy azzal foglalkozhass, ami MOST a legjobb neked!

Bővebben...

Szeretetünk kifejezésmódjai


Vezeti: Gergelyné Borsi Mónika
3 alkalom20.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
Elég szeretetet kapunk? El tudjuk fogadni úgy, ahogyan kapjuk? És hogyan adjuk? Miért ürül ki, és hogyan tölthető fel egy kapcsolat újra szeretettel? Milyen a szeretkészségünk, és milyen irányban érdemes fejleszteni? A tanfolyamon felismerhetjük saját szeretetnyelvünket, és megtanulhatjuk, hogyan lehet más szeretetnyelvén beszélni.

Bővebben...

Csakrák a művészet fényében


Vezeti: Szabó Norbert
3 nap25.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
Tudta-e, hogy a csakrák mint energiaközpontok állapota hatással van mind fizikai, mind lelki egészségére? Tudja-e, mi mindent tehet harmonikus működésük érdekében? Fedezzük fel a hét fő területet a művészet eszközeivel!

Bővebben...

Az ember és a létezés titkai – bevezetés a szellemtudományba


Vezeti: Váradi Tibor és Csehi István
7 alkalom15.000 Ft
2018. február 7-től szerdai napokon, 18-20h
Ízelítő a témákból:<br>az ember és a világ szellemi felépítése • tudatszintek • planetáris inkarnációk, a Föld létének szellemi háttere • karma és reinkarnáció • angyalok és ellenerők • szellemi praxis • beavatás és megvilágosodás

Bővebben...

Szellemtudományi haladó előadás-sorozat


Vezeti: Váradi Tibor és Csehi István
7 alkalom15.000 Ft
A tanfolyamnak jelenleg nincs kiírt időpontja.
Ízelítő a témákból:<br>A földfejlődés és emberiségfejlődés kiemelkedő eseményei Krisztustól napjainkig • Michael - impulzus • az elementális világ lényei • közteslét eseményei • Szent Grál titkai • a szellemtudomány 52 alapelve • damaszkuszi élmény

Bővebben...

A csakrák felépítése és működése a szellemtudomány fényében


Vezeti: Váradi Tibor és Csehi István
7 alkalom15.000 Ft
A tanfolyamnak jelenleg nincs kiírt időpontja.
Ízelítő a témákból:<br>A csakrák működése és sajátosságaik • csakrakapcsolatok • a hozzájuk kapcsolódó életterületek, betegségek • az egyes csakrákhoz tartozó pozitív és negatív elementálok • a harmonikus és diszharmonikus működésről • a csakrák tisztítása és erősítése

Bővebben...

Kalligráfia


Vezeti: Barna Zoltán
5 alkalom25.000 Ft
Kalligráfia vágotthegyű tollal:
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
Kalligráfia hegyes tollal:
2018. január 8-tól (hétfői napok), 18-20h
Kalligráfia ecsettel:
Az emberek többségének a kézírása automatikus, mélyen berögzödött szokások szerint történik. De felszabadulhatunk e magunk teremtette kötöttségek alól. A kalligráfia lehetőséget ad, hogy akaratunk szerint írjunk, mi irányítsuk a mozdulatainkat, ne pedig azok minket. Újra a középpontba kerülhetünk és tudatosan alakíthatjuk belső világunkat általa.

Bővebben...

Festő estek – 3 óra alatt festünk egy képet!


Vezeti: Szabó Norbert
9990 Ft/alkalom
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz

Szeretsz alkotni, de inkább társaságban tennéd, mintsem egyedül?
Közös élmény-alkotásra hívunk, melyen látványos képeket készíthetsz előképzettség nélkül is!
Gyere el a Festő Estekre és fess egy különleges képet saját örömödre!Bővebben...

Az olajfestés alapjai


Vezeti: Szabó Norbert
2 nap25.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz

A kurzuson megismerkedünk azokkal  az alapvető technikákkal, amelyek minden kezdő számára elsajátíthatóak, így a tanulás későbbi fázisai örömmel és sikerekkel gazdagon telhetnek. Megismerkedünk az úgynevezett prímafestéssel és az ecset mellett a festőkés használatával is.Bővebben...

Rózsaablakok titkai – Gótikus mandalák nyomában


Vezeti: Komáromy Zoltán és Szabó Norbert
25.000 Ft
2018. január 27-28. (Szo-V), 9-16h

A kétnapos különleges foglalkozás alatt megismerkedünk a rózsaablakokkal, történetükkel, szakrális geometriájukkal és az üvegfestészet alapjaival is. Rózsaablakokat szerkesztünk, majd a mintákat kifestjük. 

A műhelymunka ideális ajándék készítésére is. A foglalkozás nem igényel jártasságot a témában, bárki részt vehet rajta!Bővebben...

Szakrális Geometria – A tér és a formák titkai


Vezeti: Komáromy Zoltán
25.000 Ft
2018. február 3-4. (Szo-V), 9-16h
Ismerd meg újfajta, kreatív módon a geometriát! A tanfolyamon geometriai folyamatokat és szerkesztéseket szellemi szempontból vizsgálunk. Ízelítő: az ember felépítése • szabályos testek és szimbolikájuk • az élet virága • aranymetszés • naprendszerünk geometriája • Inverzió és metamorfózisa térben • építés térben

Bővebben...

Az akvarellfestés alapjai


Vezeti: Szabó Norbert
2 nap25.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
Ezen a kurzuson megismerkedünk a vízfestés alapvető technikáival. Tanulja meg, hogyan lehet az akvarellre oly jellemző „könnyed és friss” képeket készíteni!

Bővebben...

Az akrilfestés alapjai


Vezeti: Szabó Norbert
2 nap25.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
Az akril az olajhoz hasonló, de mivel vizes alapú, így gyorsan száradó technikáról van szó.
Az akrilfestés egy olyan technika, mellyel „vízfestésszerűen” is és „olajfestésszerűen” is lehet dolgozni, mégis inkább az olajra hasonlít jobban. A művészek az olajfestés alternatívájaként tartják számon, azonban az egészségre való ártalmatlansága miatt akrillal egy kis lakásban „emberbarátibb” dolgozni, mint az olajjal.

Bővebben...

A festészet alapjai


Vezeti: Szabó Norbert
2 nap25.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A festészet alapjai tanfolyam, kifejezetten kezdőknek szól, akik meg szeretnének tanulni festeni. A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a színtan alapjaival, az akrilfestés, és a színkeverés technikájával, és sok olyan elmélettel és gyakorlattal, ami azt segíti elő, hogy minél hamarabb szép alkotásokat tudjanak festeni.

Bővebben...

A zene mindenkié


Vezeti: Pusztai József és Erdélyi Attila
3 nap25.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A háromnapos intenzív tanfolyam minden résztvevőjével átfogóan megismerteti a zene alapjait. Olyan tudásanyagot ad, melynek megszerzése máshol esetleg évekbe telne. A kezdetektől indulva, lépésről-lépésre haladva végül minden hallgató számára lehetővé válik, hogy a későbbiekben önállóan foglalkozhasson zenével, tovább haladva a saját útján.

Bővebben...

 


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapj induló tanfolyamainkról!

Napfényes Tanfolyamok
Kik vagyunk?
Tanfolyamok listája
Tanfolyamvezetők
Tanfolyami videók
Hasznos tudnivalók
Térkép, elérhetőség
Facebook
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Kiemelt tanfolyamaink
Természetes életmód
Természetes életmód haladó
Bevezetés a szellemtudományba
Szellemtudományi haladó
A csakrák felépítése és működése
Mit üzen a betegség?
Cikkek
A születés csodája
A csakrákról általában
Tudatos Hangszerválasztás
A zene hatása az emberre
Bothmer gimnasztika
Önismeret – önértékelés - önbizalom
Honlaptérkép
További Napfényes honlapok
Napfényes Élet Alapítvány
Napfényes Gyógyközpont
Napfényes Étterem
Napfényes Cukrászat
Napfényes Fesztivál
Napfényes Szabadegyetem
Szófia Művészeti Egyesület
Tanfolyami honlapok
A Zene mindenkié
Rajz és festőtanfolyamok
Bach virágterápia
Szakrális Geometria

Keresés a honlapon
Keresés

Copyright © 2011 Napfényes Élet Alapítvány - info@napfenyestanfolyamok.hu
Tanfolyami helyszín: 1063 Budapest, Bajnok u. 12. • Telefon: 1/311-9999, 30/311-9999