Kik vagyunk mi? Cikkek Tanfolyamvezetők Tanfolyamok
Tanfolyami videók | Jelentkezés, tudnivalók Kapcsolat: Napfényes Élet Alapítvány - Tel.: 311-9999

Csakrák a művészet fényében


Vezeti: Szabó Norbert
Helyszín: 1063 Budapest, Bajnok u. 12.
3 nap • Ára: 25.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz

A csakrák a művészet fényében – Művészet és önismeret

A csakrák fogalma ma már nem ismeretlen Önök előtt, legtöbben már hallottak vagy olvastak róla. A legáltalánosabb megközelítés szerint a csakrák ősidők óta a testi, lelki és szellemi fejlődés kulcsai. A csakrák energia központok, melyeken keresztül életenergiákat veszünk fel a világból. Ha egy csakra „meghibásodik”, betegségek léphetnek fel a szervezetben.

Azt már kevesebben tudják, hogy a csakrákhoz lelki minőségek is kapcsolódnak, melyek működéséről saját magunkat megfigyelve kaphatunk képet. A csakrákhoz életterületek is kapcsolódnak.
Csak meg kell vizsgálnunk, milyen a pénzhez, anyagiakhoz való viszonyunk, máris képet kapunk a gyökércsakránk állapotáról. Ha javítunk a pénzhez való viszonyunkon, javul a gyökércsakránk állapota.

Térképezze fel Ön is saját belső állapotát!

Ismerje meg azt a hét fő területet, melyek döntően befolyásolják életét!

Az alábbi kérdésekre kereshetjük a választ magunkban:

Egyes csakra: Milyen a viszonya az anyagi világhoz, pénzhez?

Kettes csakra: Bízik-e az emberekben, és a párjában? Hogyan áll az alkotáshoz?

Hármas csakra: Milyen az önbecsülése?

Négyes csakra: Képes-e elfogadni embertársait, úgy ahogy vannak?

Ötös csakra: Kimondja -e a véleményét valamiről?

Hatos csakra: Mennyire tud Ön előre gondolkodni, tervezni, vagy inkább fárasztja a gondolkodás?

Hetes csakra: Van-e  elképzelése az élete értelméről?

Ami még fontosabb, azok a gyermekkorból hozott gondolkodási minták, melyek tudat alatt bár, de nagyon meghatározzák életünket.

Például:

1. csakra: "Nem vagyok szerethető."

2.csakra: "Sebezhetőnek érzem magam mások által."

3. csakra: "Életem, boldogságom másoktól függ."

4. csakra: "A szeretet szenvedéssel jár."

5. csakra: "Azt kell mondanom, amit mások hallani akarnak."

6. csakra: "Csak az igaz, ami logikus."

7. csakra: "Célom a kényelmes élet."

Mire számíthat a workshopon?

• A fenti témákból szemelgetve végigmegyünk mindegyik csakraszinten, és számtalan kreatív módon felfedezzük saját működésünket az adott szinteken. Festünk, rajzolunk, építünk, agyagozunk… Mindezt sok nevetéssel, és zenével. felelevenítjük az alapvető információkat a csakrákról, de a hangsúly nem az elméleti tudáson, hanem a kreatív önismereten van. A művészeti feladatok harmonizáló, és kiegyensúlyozó hatással is vannak a csakrákra, a végeredmény mindenképpen pozitív lesz.

Hallgatók véleménye a műhelymunkáról

"Tetszett, hogy kevés elmélet volt, de volt, de volt. Ebből is a pozitív és negatív elementálok segítettek a legtöbbet. Jó volt a sok festés és hogy más feladatokkal is gazdagítottad (agyag, rajz, beszéd…). Nagyon tetszett, hogy figyeltél a csoportra, és a visszajelzések alapján döntötted el, milyen feladat legyen. Ettől gördülékeny és szabad volt az óra. A legjobban a szívcsakrás alkalom érintett meg. Köszönöm a tanfolyamot, örülök, hogy eljöttem."
Timi

"Nagyon vágytam rá, hogy valamilyen kreatív dolgot csináljak a kezeimmel. Ezen a tanfolyamon ezt változatos formában megkaptuk, ami minden alkalommal örömmel töltött el. Megtanultam, hogy ha nem görcsölök, milyen örömet tud hozni az alkotás, hogy minden munkám engem tükröz, és üzen valamit. A megjegyzésed: „miért rajzoltál ilyen nagy szobát, bútorokat…?”, nem tudtam a választ, de otthon pár nap múlva megélhettem, miért ilyen fontos számomra a „családi otthon”. A támogató környezet, az elismerő szavak, és Norbi útmutatásai megengedték, hogy önmagam legyek, és így is lehet fejlődni. Segített abban is, hogy a közösségi érzésem erősödjön."
Anna

"Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Minden alkalommal nagyon vártam, hogy ezzel az élménnyel, és közösséggel zárjam a napot. Számomra a legérdekesebb az volt, ahogyan ugyanahhoz a feladathoz mindenki teljesen máshonnan indult neki. Bizonyos feladatok mennyire különböző érzéseket keltettek bennünk. Érdekes, és nagyon jó volt meghallgatni a többieket. A 2. csakránál (a gyakorlatban) jöttem rá, hogy sokszor nem azt közvetítem kifelé, amit magamban gondolok. A legnagyszerűbb pillanat a szívcsakra gyógyító képénél volt számomra… Nagyon jók voltak a feladatok, a beszélős gyakorlatot kivéve mindent nagyon élveztem.Nagyon köszönöm"
Kriszta

Kinek való ez a műhely?

• mindenkinek, aki már hallott valamit a csakrákról, és van kedve egy mozgalmas jó hangulatú önismereti hétvégén részt venni.
• Mindenkinek, aki szeretne még többet megtudni magáról.

A műhelymunkára való jelentkezés semmilyen művészi, vagy ezoterikus előképzettséget nem igényel

A workshopot vezeti:

Szabó Norbert festő, oktató, művészetterápiás csoportvezető.
Gyermekkorom óta szeretek rajzolni és festeni, de 17 éves korom körül kezdtem igazán foglalkozni vele. 2006 óta tartok tanfolyamokat, és megtanultam egy-két művészetterápiás módszert is. Az utóbbi években rajz és festés oktatással foglalkozom, valamint az önismeret területén egyéni és csoportos foglalkozásokat vezetek. Kiemelt érdeklődési területem a kreativitás fejlesztés, különösen a felnőttek körében. Fontosnak érzem, hogy az emberek újra rátalálhassanak kreatív részükre, és alkotó emberré váljanak.
Rájöttem, hogy szeretek tanítani, magam is rengeteget tanulok, miközben oktatok. Oktatói munkámban igyekszem hasznosítani azokat a tapasztalatokat, melyeket autodidakta művészként tanulmányaimban szereztem.

A műhelymunka célja:

• felfedezni és megérteni saját működésünket. Felismerni, hogy milyen változtatásokat kell tennünk az életünkben annak érdekében, hogy életünk pozitív irányt vegyen.
• megtanulni a csakrák aktivizálását, hogy otthon is tudjunk velük foglalkozni.
• a racionális gondolkodás helyett intuitív, művészi módon foglalkozni a csakrákkal és az adott lelki területtel.

Önt is szeretettel várjuk!

Vezeti: Szabó Norbert
Helyszín: 1063 Budapest, Bajnok u. 12.
3 nap • Ára: 25.000 Ft
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz

 

Hallgatói visszajelzések még

Kedves Norbi!

Az én én véleményem eléggé elfogult mivel bármit csinálok nálatok az öröm nekem. Tetszett, hogy nem csak festettünk, és volt zenehallgatás is. Bevallom, hogy persze az izgatott, hogy saját magamat megfigyeljem, milyen vagyok, meg hogy másoknak hogyan jövök le. Érdekes volt és örömet okozott mind a tanfolyam, mind amit éreztem. Köszönöm a türelmet is

P.V.

 

Tetszett, hogy teret adtál mindennek és mindenkinek. Jók voltak a zenék, és a vizes festés. Adott egy ritmust a csakrák előadás sorozat (Váradi Tibor) feldolgozásában. Lehet, hogy egy évig is elhúztam volna, ha nincs ez a művészeti tanfolyam. Köszi! Arra jöttem rá a hetek alatt, az igazi gyökerem a szellemi világban van. Onnan tudok táplálkozni. A feladat viszont: A fizikai síkon „virágozni”. És ehhez szükség van az emberekre is. Köszi

Judit

 

Az előadás jó volt, elmondhattuk, hogy mi mit tudunk az egyes csakrákról, és azt egészítette ki Norbi.

Nagyon változatos volt, élvezetes feladatokkal. Nagyon szeretttem a kettes csakránál a zenére festést, nagyon jó volt a zenére szabadon használni a színeket. Élvezetes volt a hatos csakránál a formarajz, és a test építés. A formarajzolás nagyon feltöltő hatással volt rám, erre itt ébredtem rá. A hatos csakra után mentem haza a legfrissebben. Nem szeretek témát festeni, azt élvezem a legjobban, ha nincs téma. Az agyagos feladat alapján megtudtam, hogy a lelkem mélyén egy vidéki paraszt néni vagyok. Nagyon jó volt a társaság, Jó volt a hangulat.

Éva

 

A csakrákkal kapcsolatos cikkek

1. rész: A csakrákról általában, a szívcsakra jelentősége

2. rész: Az éteri szirmokról és felnyitásukról

8. rész: A 6. asztrális szirom - Kitartás, állhatatosság

ÁLTALÁNOS FESTŐ TANFOLYAMI KÉPGALÉRIA

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

 


csütörtökönként 18:00-19:00 www.napfenyesgyogykozpont.hu
erő–egyensúly–hajlékonyság–kitartás • szabad ízületi mozgások • derék- és hátfájdalmak megelőzése
2018. február 18. vasárnap
2018. március 25. vasárnap
2018. április 14. szombat
2018. május 13. vasárnap
4 alkalmas gyakorlati tanfolyam, melyben kulcsokat kapsz a sikereses élet legfontosabb témáihoz.
2017. január 20. (Szo), 9-17h
A részvétel előfeltétele az ENNEAGRAM alaptanfolyam elvégzése vagy az Enneagram rendszerének alapfokú ismerete.
2018. május 5-6. (Szo-V), 9-17h
2018. február 24. (Szo), 9-17h
AZ ENNEAGRAM II. részvételének előfeltétele az ENNEAGRAM alaptanfolyam elvégzése vagy az Enneagram rendszerének alapfokú ismerete.
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
esti változat:
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
hétvégi változat:
2018. február 3-4. (Szo-V), 10-17h
A tanfolyamot két napos és két estés változatban is meghirdetjük!
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
2018. január 20-21. (Szo-v), 9-16h
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
2018. február 7-től szerdai napokon, 18-20h
Ízelítő a témákból:
az ember és a világ szellemi felépítése • tudatszintek • planetáris inkarnációk, a Föld létének szellemi háttere • karma és reinkarnáció • angyalok és ellenerők • szellemi praxis • beavatás és megvilágosodás
A tanfolyamnak jelenleg nincs kiírt időpontja.
Ízelítő a témákból:
A földfejlődés és emberiségfejlődés kiemelkedő eseményei Krisztustól napjainkig • Michael - impulzus • az elementális világ lényei • közteslét eseményei • Szent Grál titkai • egészség, betegség, gyógyulás a szellemtudomány megközelítésében • damaszkuszi élmény
A tanfolyamnak jelenleg nincs kiírt időpontja.
Ízelítő a témákból:
A csakrák működése és sajátosságaik • csakrakapcsolatok • a hozzájuk kapcsolódó életterületek, betegségek • az egyes csakrákhoz tartozó pozitív és negatív elementálok • a harmonikus és diszharmonikus működésről • a csakrák tisztítása és erősítése
Kalligráfia vágotthegyű tollal:
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
Kalligráfia hegyes tollal:
2018. január 8-tól (hétfői napok), 18-20h
Kalligráfia ecsettel:
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A tanfolyamot 3 különböző eszköz használatával hirdetjük meg. Az egyes tanfolyamok egymástól függetlenül is elvégezhetők.
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
2018. január 27-28. (Szo-V), 9-16h
Üvegfestészet és Szakrális Geometria workshop
2018. február 3-4. (Szo-V), 9-16h
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
A következő tanfolyam várható időpontja: 2018. tavasz
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapj induló tanfolyamainkról!

Napfényes Tanfolyamok
Kik vagyunk?
Tanfolyamok listája
Tanfolyamvezetők
Tanfolyami videók
Hasznos tudnivalók
Térkép, elérhetőség
Facebook
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
Kiemelt tanfolyamaink
Természetes életmód
Természetes életmód haladó
Bevezetés a szellemtudományba
Szellemtudományi haladó
A csakrák felépítése és működése
Mit üzen a betegség?
Cikkek
A születés csodája
A csakrákról általában
Tudatos Hangszerválasztás
A zene hatása az emberre
Bothmer gimnasztika
Önismeret – önértékelés - önbizalom
Honlaptérkép
További Napfényes honlapok
Napfényes Élet Alapítvány
Napfényes Gyógyközpont
Napfényes Étterem
Napfényes Cukrászat
Napfényes Fesztivál
Napfényes Szabadegyetem
Szófia Művészeti Egyesület
Tanfolyami honlapok
A Zene mindenkié
Rajz és festőtanfolyamok
Bach virágterápia
Szakrális Geometria

Keresés a honlapon
Keresés

Copyright © 2011 Napfényes Élet Alapítvány - info@napfenyestanfolyamok.hu
Tanfolyami helyszín: 1063 Budapest, Bajnok u. 12. • Telefon: 1/311-9999, 30/311-9999